Receptai

Basturma – vytinta jautiena armėniškai
1. Pasirinktą jautienos mėsą (kumpį ar filė) perpjauname išilgai, kad būtų apie 3-4 cm storio. Gabalėlių plotis nėra svarbus, bet rekomenduotina nedaryti…
2020 9 lapkričio305 peržiūrosŠalti užkandžiai
Chalvos pyragas su braškėmis
Paruoškite pagrindą. Susmulkinkite sausainius ir sumaišykite juos su tirpintu sviestu. Kepimo popieriumi išklotoje skardoje (apie 24 cm) tolygiai spausdami prie dugno paskirstykite…
2020 27 rugsėjo478 peržiūrosPyragai
RegistracijaPriminti slaptažodį?
Vartotojo vardas
Slaptažodis
Patvirtinti slaptažodį
El. paštas
Įveskite vartotojo vardą arba el. pašto adresą, susietą su jūsų paskyra.