Žymė: vytinta filė

Basturma – vytinta jautiena armėniškai
Paruošimo laikas: 10 minutės
Sudėtyje yra: 10 ingredientai
Kategorija: Šalti užkandžiai
Sudėtingumas: Lengvas

Basturma – vytinta jautiena armėniškai

2020 9 lapkričio 0 0 Nėra komentarų
154 peržiūros
1. Pasirinktą jautienos mėsą (kumpį ar filė) perpjauname išilgai, kad būtų apie 3-4 cm storio. Gabalėlių plotis nėra svarbus, bet rekomenduotina nedaryti labai plačių, kad būtų patogu valgyti. 2. Mėsos gabalus sudedame į indą ir gausiai apipilame druska. 1 kg mėsos prireiks apie 200g druskos. Labai svarbu mėsą gerai ištrinti…
RegistracijaPriminti slaptažodį?
Vartotojo vardas
Slaptažodis
Patvirtinti slaptažodį
El. paštas
Įveskite vartotojo vardą arba el. pašto adresą, susietą su jūsų paskyra.