Žymė: vytinta mėsa

Basturma – vytinta jautiena armėniškai
Paruošimo laikas: 10 minutės
Sudėtyje yra: 10 ingredientai
Kategorija: Šalti užkandžiai
Sudėtingumas: Lengvas

Basturma – vytinta jautiena armėniškai

2020 9 lapkričio 0 0 Nėra komentarų
1154 peržiūros
1. Pasirinktą jautienos mėsą (kumpį ar filė) perpjauname išilgai, kad būtų apie 3-4 cm storio. Gabalėlių plotis nėra svarbus, bet rekomenduotina nedaryti labai plačių, kad būtų patogu valgyti. 2. Mėsos gabalus sudedame į indą ir gausiai apipilame druska. 1 kg mėsos prireiks apie 200g druskos. Labai svarbu mėsą gerai ištrinti…
RegistracijaPriminti slaptažodį?
Vartotojo vardas
Slaptažodis
Patvirtinti slaptažodį
El. paštas
Įveskite vartotojo vardą arba el. pašto adresą, susietą su jūsų paskyra.
AllEscort