Suomijos virtuvė

Suomiška lašišos sriuba
Paruošimo laikas: 30 minutės
Sudėtyje yra: 13 ingredientai
Sudėtingumas: Lengvas

Suomiška lašišos sriuba

2018 6 sausio 0 0 Nėra komentarų
1486 peržiūros
1. Į puodą dėkite žuvienės rinkinį, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirkite. Nugriebkite putas. Pasmulkinkite porą ir salierą, svogūną perpjaukite pusiau ir sumeskite į puodą. Pagardinkite druska, pipirais ir virkite ant mažos ugnies 15–20 minučių. 2. Nulupkite 2 bulves, pasmulkinkite ir suberkite į puodą. Virkite dar 20 minučių. Sultinį perkoškite. Bulves ir svogūną…
RegistracijaPriminti slaptažodį?
Vartotojo vardas
Slaptažodis
Patvirtinti slaptažodį
El. paštas
Įveskite vartotojo vardą arba el. pašto adresą, susietą su jūsų paskyra.